• img-book

Манифест на секојдневниот херој

НАШИОТ СВЕТ ГО ЧЕКА ВАШЕТО СЕКОЈДНЕВНО ХЕРОЈСТВО!

Светски познатиот експерт во лидерство Робин Шарма над 25 години е ментор на милијардери, спортски и естрадни суперѕвезди, претприемачи, членови на кралски семејства, овозможувајќи им преку револуционерен систем да ги остварат своите најголеми амбиции.

„Манифест на секојдневниот херој“ ќе ве инспирира да постигнете восхитувачки работи, ќе ве устреми кон вашите најголеми височини и ќе ве поттикне да дејствувате до своите крајни граници. Таа ви нуди потврдени техники со кои ќе создавате ремек-дела и непрестајна низа увиди за живот исполнет со голема убавина и духовна слобода. Притоа правејќи го овој наш свет подобар.

Страниците на оваа чудесна книга ќе ви овозможат:

● внатрешен увид во тоа како најкреативните, најпродуктивните и најуспешните луѓе на светот стекнуваат врвни навики, си ги организираат деновите и ги водат своите големи животи

● моќна практика за поголема енергија и долговечност, за да го остварите својот неограничен гениј

● конкретен план за правење вистинско ремек-дело кое ќе ве води напред и ќе ги мотивира идните генерации

● техники засновани врз невронауката за преобразба на неуспесите во победи, стравот во поттик и повредите од минатото во секојдневно херојство. Шарма несебично ја споделува со нас мудроста што макотрпно ја стекнал во животот, за да ја зголемиме виталноста, да развиеме возвишено спокојство и духовна слобода кои создаваат убав живот.

600 ден

Моментално недостапна

За книгата

“Манифест на секојдневниот херој”

Уште нема коментари за овој производ.