• img-book

Мама

Мама. Еден од првите зборови на светот. Единствено име, што го носат милијарда жени. Еден збор што искажува љубов, нежност, поврзаност, а некогаш и празнина. Има толку мајки колку што има деца. Сепак, на сите континенти, кога ќе го земат своето бебе в раце, сите мајки си личат.

690 ден

1 на залиха

Количина:
За книгата

“Мама”

Уште нема коментари за овој производ.