img-book

ISBN: 978-608-259-187-2

Малиот Стјуарт

Малиот Стјуарт не е обичен глушец. Роден во семејство на луѓе, тој живее во Њујорк со неговите родители, постариот брат Џорџ и мачорот Сноубел.                Иако е срамежлив и претпазлив, тој е вистински вљубеник во авантурите.

Најголемата авантура на Стјуарт се случува кога неговата најдобра пријателка, прекрасната мала птица по име Маргало, ќе исчезне од нејзиното гнездо. Решава да тргне по неа и по првпат во животот го напушта својот дом. Потрагата е возбудлива, но дали ќе ја најде Маргало?

300 ден

1 на залиха

Количина:
За книгата
Детали

ISBN: 978-608-259-187-2
Издавач: Арс Ламина
Година на издавање: 2019
Број на страници: 150

“Малиот Стјуарт”

Уште нема коментари за овој производ.