• img-book

Малерите на Макс Крамбли – Херојот од шкафчето

МАКС КРАМБЛИ ЌЕ СЕ СООЧИ СО најстрашното место каде што некогаш бил: основното училиште „Саут Риџ“.
Има многу одлични работи во новото училиште, но има и еден голем проблем – Даг, училишниот силеџија, чие хоби е да го затвора Макс во неговото шкафче. Кога само Макс би можел да биде како херојот во неговиот омилен стрип. За жал, необичната, речиси натчовечка способност на Макс да намириса пица на оддалеченост од еден блок не може да спаси нечиј живот или да ги победи лошите момци.
Но, тоа не значи дека Макс нема да го стори сѐ што може за да биде херој каков што му е потребен на неговото училиште!!

270 ден

1 на залиха

Количина:
За книгата

“Малерите на Макс Крамбли – Херојот од шкафчето”

Уште нема коментари за овој производ.