• img-book

Category:

Мала книга на стапица

„Оваа книга е малечок алат, инструмент кој можете да го користите на ваш начин. Алатот, се разбира, не работи сам по себе. Тој мора да се користи за да биде корисен, и мора да се научи како да се користи. Овој ’драматуршки‘ инструмент нема да напише драми за вас, но може да ви помогне вие да напишете драми. Алатот е едноставен, но тој се користи за создавање сложена магија.“

320 ден

2 на залиха

Количина:
За книгата

“Мала книга на стапица”

Уште нема коментари за овој производ.