• img-book

Магија

Третото продолжение на светскиот хит ТАЈНА (The secret). Во Магија, Ронда Бирн пред светот го открива знаењето кое може да го смени сечиј живот. Така, на едно неверојатно 28-дневно патување, те учи како можеш тоа знаење да го применуваш во секојдневниот живот. Без оглед кој си, каде си, без оглед на моменталните услови во кои си, Магијата ќе ти го смени целиот живот!

420 ден

2 на залиха

Количина:
За книгата

“Магија”

Уште нема коментари за овој производ.