• img-book

Лејла и Танчар

Лејла не може да поверува на својата среќа поради тоа што оди во Академијата за еднорози! Го обожава својот бодар еднорог, Танчар, иако премногу се плаши да скока и да јава брзо како нивните пријатели.

Кога дрвјата околу Волшебното езеро ќе почнат да умираат, Лејла мора да собере храброст и да го поведе Танчар во возбудлива авантура за да го најдат лекот!

250 ден

1 на залиха

Количина:
За книгата

“Лејла и Танчар”

Уште нема коментари за овој производ.