• img-book

Лепчето што расте

Од сон сите дечиња
мирис сладок ги буди –
баба златни печива
на масата им нуди.
Ѓевречиња, кифлички,
меки кроасани,
пеат низ кујната
од сите страни!

350 ден

1 на залиха

Количина:
За книгата

“Лепчето што расте”

Уште нема коментари за овој производ.