• img-book

Леле каков гостин

Едно палаво гостинче ќе ѝ дојде на Биби во посета. Таа е возбудена и сака заедно со Боби да му покаже што се прави додека е дома. Но, гостинот е немирко и не знае да се однесува убаво. Да не ве потсетува ова однесување на некого? Па, да, тоа е диносаурусчето Даро! Јееј!

200 ден

Моментално недостапна

За книгата

“Леле каков гостин”

Уште нема коментари за овој производ.