img-book

ISBN: 978-608-208-277-6

Куќичка за кукли

Откриј ја оваа прекрасна хартиена куќичка за кукли, која чека да ја споиш и да ја пополниш со стилски мебел! Секоја соба има едноставни упатства за склопување-свиткување. Нема потреба од лепак или ножици: само извади ги деловите од хартиениот мебел, свиткај ги и може да ги користиш! Како што ја правиш куќичката за кукли, така ќе се запознаваш со авантурите на Клои додека се вселува во нејзиниот сопствен дом.

450 ден

1 на залиха

Количина:
За книгата
Детали

ISBN: 978-608-208-277-6
Издавач: Топер
Година на издавање: 2013
Број на страници: 48

“Куќичка за кукли”

Уште нема коментари за овој производ.