• img-book

Кучето и зајакот

„Јас можам да трчам побрзо од тебе“, рекол зајакот.

„Е, како не“, рекло кучето. „Јас сум побрз!“

Се расправале вака, па решиле да се тркаат.

Одредиле една линија што ќе биде „старт“ и уште една што ќе биде „цел“, застанале на стартот и… трката почнала!

168 ден

Моментално недостапна

За книгата

“Кучето и зајакот”

Уште нема коментари за овој производ.