img-book

ISBN: 978-608-4569-33-6

Креативна визуелизација

Креативна визуелизација е уметност на користење умствени слики и афирмација за воведување позитивни промени во животот. Успешно се применува во здравјето, образованието, бизнисот, уметноста, спортот – всушност, позитивно влијае на секое поле од животот. Долгогодишен бестселер  со продадени над шест милиони примероци во светот, овој прирачник уште со првото издание покрена ново движење во личниот развој.

Овој класичен водич изобилува со медитации, вежби и техники што ќе ви станат дел од секојдневјето и ќе ви овозможат да управувате со сопствениот живот.  Со помош на моќта на имагинацијата можете да го создадете она што го сакате во животот, и многу повеќе:

– да ги искорените лошите навики,
– да ја зголемите самодовербата,
– да напредувате во кариерата,
– да ја развиете креативноста,
– да ги подобрите виталноста и здравјето,
– да практикувате длабока релаксација.

250 ден

Моментално недостапна

За книгата
Детали

ISBN: 978-608-4569-33-6
Издавач: ТРИ
Година на издавање: 2016
Број на страници:

“Креативна визуелизација”

Уште нема коментари за овој производ.