• img-book

Кралот Светкошорц и чудовиштето од Кронг

„Брилијантно оригинална и пресмешна. Речиси добра како некоја од моите книги“, Дејвид Валијамс

 

Едвин не е обично момче. Тој е крал, со престол и сопствен оклоп и замок со тајни премини и уште што не.

 

Кога веста за едно ОГРОМНО И УЖАСНО чудовиште ќе стигне до кралот Едвин, тој знае дека мора да оди да се бори со него. Исто така и злиот цар Нурбисон, кој дефинитивно нема многу поитар план за чудовиштето. Секако дека не.

370 ден

2 на залиха

Количина:
За книгата

“Кралот Светкошорц и чудовиштето од Кронг”

Уште нема коментари за овој производ.