• img-book

Кралица/Чудовиште

Симпатична шаренолика сликовница, којашто може да ја читате од два правци!

На едната страна од книгата, ќе ја најдете приказната за едно мало девојче, Варја, која одлучи да стане кралица. Од друга страна, можете да ја прочитате приказната за момчето по име Гал, кое одлучи да стане чудовиште.

Дали двете приказни ќе се сретнат на средина од сликовницата?

250 ден

2 на залиха

Количина:
За книгата

“Кралица/Чудовиште”

Уште нема коментари за овој производ.