• img-book

Кој се плаши од Црвенкапа?

Едно паметно волче мисли дека пораснало и дека веќе може само да излезе на прошетка низ шумата. Сепак, неговата мајка не се согласува со него и има неколку прашања што би сакала најпрвин да му ги постави на своето волче. Тоа одговара на сите прашања на начин што ја изненадува мајка си. Покрај тоа, многу е креативно …

„Кој се плаши од Црвенкапа?“ е навистина посебна книга со својот шеговит јазик, перспективата на приказната и извонредните илустрации.

Во 2009 година ја доби наградата за најдобра сликовница во Турција.

 

400 ден

1 на залиха

Количина:
За книгата

“Кој се плаши од Црвенкапа?”

Уште нема коментари за овој производ.