• img-book

Кошница со овошје

Концептот на оваа сликовница е љубовта кон овошките, љубовта кон баба и најблиските. Барајќи ги бројките меѓу страниците ги вежбаме малите очиња и ја поттикнуваме имагинацијата. Зборуваме за здрави навики и преку прошетка на пазарот ви пренесуваме шаренило од бои и убавини. Андреј ве води низ оваа сликовница, а вие најмали-најмили уживајте!

270 ден

Количина:
За книгата

“Кошница со овошје”

Уште нема коментари за овој производ.