• img-book

КОМУНИКАЦИЈАТА КАКО ПАТ ДО УСПЕХОТ

Оваа книга ќе ве научи како да ги привлечете луѓето да ве слушаат со интерес, ќе ви покаже колку е важно вистински да слушате и да го користите чуеното во своја полза. Ќе ви помогне да совладате неколку најважни вештини во денешниот конкурентен свет – умешноста да зборувате пред публика, умешноста да водите спор и да излезете победник од него. Научете да комуницирате на нов начин, да ги придобивате луѓето на своја страна и да постигнувате успеси!

Без разлика дали продавате производи, услуги или идеи, деталните објаснувања и вежбите во оваа книга ќе ве научат како да ја зголемите својата моќ на убедување. Конкретно, книгата ви открива:

• Едноставен процес за постигнување супериорна комуникација
и влијание.
• 10 најчести грешки во деловната комуникација.
• 19 вежби за кратка и лесно разбирлива презентација.
• Ментални активатори и како да ги користите.
• Како да ги претворите заинтересираните во лојални клиенти.
• 12 докажани чекори за да станете убедливи и да се издвоите
од просечните.
• И многу повеќе.

Сето ова базирано врз принципите за успех поставени од Дејл Карнеги, надградени од неговите следбеници и применети од милиони луѓе што живеат според нив!

320 ден

1 на залиха

Количина:
За книгата

“КОМУНИКАЦИЈАТА КАКО ПАТ ДО УСПЕХОТ”

Уште нема коментари за овој производ.