img-book

ISBN: 978-608-66245-8-3

Книга на знаења

Другарчиња, со „Книга на знаења“ ќе се забавуваме и ќе научиме многу нови работи – Местоположба на нештата околу нас: Што е горе, а што долу? Што е лево, а што денсно? Што е блиску, а што далеку? Што е под, над, во и помеѓу… – Споредба на нештата: Што е помало, а што поголемо? Што е високо, а што ниско? Што е долго, а што кратко? – Ќе дознаеме и многу работи за светот околу нас, за човечкото тело, за годишните времиња, месеците во годината, за природата, растенијата и животните… Јееј!

590 ден

Моментално недостапна

За книгата
Детали

ISBN: 978-608-66245-8-3
Издавач: Бибиленд
Година на издавање: 2019
Број на страници: 68

“Книга на знаења”

Уште нема коментари за овој производ.