• img-book

Попуст!

Книга за нередот

Дали и кај вас дома понекогаш има неред?

Во оваа книга, нередот е насекаде! Дома, во собите, во кујната, во дворот, во градинката – насекаде! Семејствата Куче, Мечка, Жирафа и Јазовец не можат да ги пронајдат работите кои им требаат за да се дотераат, да готват, да си играат, да составуваат сложувалки.

Дали ќе им помогнете да ги најдат нештата кои ги бараат во нередот?

320 ден256 ден

Количина:
За книгата

“Книга за нередот”

Уште нема коментари за овој производ.