img-book

ISBN: 978-608-259-002-8

Кифличката Мирна

„Како се викаш?“

„Не знам. А ти?“

„Мирна.“

„Од каде знаеш?“

„Мајка ми ми кажа веднаш кога се родив.“

„А зошто мене мајка ми не ми кажа?“

„Не знам.”

Разговорот се скина, но тишината продолжи да ги поврзува нашите срца.

250 ден

1 на залиха

Количина:
За книгата
Детали

ISBN: 978-608-259-002-8
Издавач: Арс Ламина
Година на издавање: 2017
Број на страници: 88

“Кифличката Мирна”

Уште нема коментари за овој производ.