• img-book

Кифличката Мирна

„Како се викаш?“

„Не знам. А ти?“

„Мирна.“

„Од каде знаеш?“

„Мајка ми ми кажа веднаш кога се родив.“

„А зошто мене мајка ми не ми кажа?“

„Не знам.”

Разговорот се скина, но тишината продолжи да ги поврзува нашите срца.

250 ден

1 на залиха

Количина:
За книгата

“Кифличката Мирна”

Уште нема коментари за овој производ.