• img-book

Кити и големата парада со фенерите

Кити заедно со другите ученици од нејзиното одделение учествуваат на парадата на фенери во градот. Сјајните светилки и светкавите фенери изгледаат мошне убаво во ноќта. Но, се појавува крадец кој движејќи се низ толпата луѓе краде сè што блеска… Почнува трка со времето! Дали Кити ќе успее да го фати крадецот и да ги врати украдените предмети пред да заврши парадата со фенери?

290 ден

1 на залиха

Количина:
За книгата

“Кити и големата парада со фенерите”

Уште нема коментари за овој производ.