• img-book

КАРАНТИНСКИ ПРИКАЗНИ

Годинава што ја живееме е година на предизвици, на застанати или одложени животни приказни. Карантинските приказни се омаж на времето поминато во карантин и наоѓањето утеха во исцелувачката моќ на зборот.

Да ја запаметиме оваа 2020 како миг од нашата историја кога посведочивме големи промени, а ги запишавме заедно!

„На крајот, сите стануваме приказни.“ Маргарет Атвуд

199 ден

2 на залиха

Количина:
За книгата

“КАРАНТИНСКИ ПРИКАЗНИ”

Уште нема коментари за овој производ.