• img-book

Како да достигнеме светост

 Св.Јован Кронштатски

Не постои ништо посвето, поголемо, повеличествено, поживотворно и посвечено од светата Литургија.

Литургијата е Света Вечера; Таа е трпеза на Божјата Љубов кон човечкиот род.

150 ден

4 на залиха

Количина:
За книгата

“Како да достигнеме светост”

Уште нема коментари за овој производ.