• img-book

Исти очи

Романот „Исти очи“ (седум изданија), е лектирна книга во деветто одделение и спаѓа меѓу најпопуларните приказни од Горјан Петревски, која со задоволство ја читаат и тинејџерите и возрасните.

200 ден

Моментално недостапна

За книгата

“Исти очи”

Уште нема коментари за овој производ.