• img-book

Исидора Мун ја запознава забовилата

Исидора Мун е посебна бидејќи е поинаква. Мајка ù е самовила, татко ù е вампир, а таа е по малку од двете. На Исидора ù се ниша запcхе! Вампирите ги врамуваат своите први вампирски запcхиња, но самовилите ги оставаат под перниcа за забовилата. Исидора не моје да одлуcхи што ќе прави со своето запcхе, до моментот кога една веcхер запознава волшебна глувcхиcа по име Милиcхка. Со помош на Милиcхка, Исидора ќе создаде нова традиcија. Традиcија што ќе биде cелосно уникатна, исто како неа!

350 ден

2 на залиха

Количина:
За книгата

“Исидора Мун ја запознава забовилата”

Уште нема коментари за овој производ.