img-book

ISBN: 978-608-259-180-3

Исидора Мун прави зимска магија

Мајка и е самовила, татко и е вампир, а таа е по малку од двете.

Исидора обожава да си игра на снег, особено кога нејзините снежни фигури оживуваат!

Но, снежната магија не може да трае засекогаш.

Ќе успее ли Исидора да ги спаси своите нови другарчиња пред да се стопат?

490 ден

2 на залиха

Количина:
За книгата
Детали

ISBN: 978-608-259-180-3
Издавач: Арс Ламина
Година на издавање: 2018
Број на страници: 160

“Исидора Мун прави зимска магија”

Уште нема коментари за овој производ.