• img-book

Исидора Мун оди на преспивање

Исидора Мун е посебна бидејќи е поинаква.

Мајка ù е самовила, татко ù е вампир, а таа е по малку од двете.

Кога Исидора е поканета да преспие кај другарка ù Зои, на среќата ù нема крај, затоа што никогаш досега не била на преспивање!

А затоа што имаат торта за печење, полноќна гозба и бескрајна волшебна смеа за споделување, ќе мора да останат будни цела ноќ за да успеат да направат сè!

290 ден

Моментално недостапна

За книгата

“Исидора Мун оди на преспивање”

Уште нема коментари за овој производ.