• img-book

Исидора Мун оди на одмор

Исидора Мун е посебна бидејќи е поинаква.

Мајка ù е самовила, татко ù е вампир, а таа е по малку од двете.

Кога Исидора освојува неверојатен одмор за целото семејство, подготвена е за сонце, море и песок! Но, ќе треба да се фати за работа кога таа и нејзината другарка, сирената Марина, ќе најдат желче во неволја.

Дали Исидора може да му помогне на желчето да се врати дома?

350 ден

1 на залиха

За книгата

“Исидора Мун оди на одмор”

Уште нема коментари за овој производ.