img-book

ISBN: 978-608-259-350-0

Исидора Мун оди на екскурзија

Мајка  ѝ е самовила, а татко ѝ е вампир, а таа е по малку од двете.

Сите соученици на Исидора се малку исплашени кога ќе отидат на училишна екскурзија во еден морничар стар замок- што ако видат дух?

Останува Исидора да им докаже на своите другарчиња дека понекогаш нештата што се чинат страшни на прв поглед во суштина воопшто не се страшни!

290 ден

1 на залиха

Количина:
За книгата
Детали

ISBN: 978-608-259-350-0
Издавач: Арс Ламина
Година на издавање: 2019
Број на страници: 128

“Исидора Мун оди на екскурзија”

Уште нема коментари за овој производ.