• img-book

Исидора Мун настапува на шоу

Исидора Мун е посебна бидејќи е поинаква.

Мајка ù е самовила, татко ù е вампир, а таа е по малку од двете.

Се наближува вампирскиот бал и Исидора со нетрпение го чека! Има само еден проблем: треба да се натпреварува на шоу на таленти со другите вампирски деца.

Талентите на Исидора не се многу вампирски, што ако публиката ù се смее? Шоуто мора да продолжи, но дали Исидора ќе биде доволно храбра за да настапи?

 

290 ден

2 на залиха

За книгата

“Исидора Мун настапува на шоу”

Уште нема коментари за овој производ.