• img-book

Исидора Мун и ѕвездата паѓалка

Исидора Мун е посебна бидејќи е поинаква.

Мајка ù е самовила, татко ù е вампир, а таа е по малку од двете. 

Исидора учи за вселената на училиште. Една ноќ здогледува ѕвезда паѓалка што паѓа од небото и запознава нова светлечка другарка. Таа се вика Нова и не требалo да падне на Земјата. Што е уште полошо, го загубила своето месечево мачорче Плутон!

Може ли Исидора да ù помогне на Нова да го најде загубеното мачорче пред да се врати дома?

350 ден

Моментално недостапна

За книгата

“Исидора Мун и ѕвездата паѓалка”

Уште нема коментари за овој производ.