• img-book

Имаш пчела на носот

СТЕЛА: Обвинета сум за хакирање на целата документација во гимназијата. Сите оценки се избришани. Нема шанси да докажам дека не бев јас. Вљубена сум во еден, а тој во онаа што ја избриша документацијата, и нема шанси да ме засака. Како да излезам од ова?

САНИ: Ме претепаа пред зградата на Наде, само затоа што ја сакам. Ми ја скршија и гитарата, а не е моја. Ме обвинија дека ѕиркам на физичко во женската соблекувална. А јас само сакав да ја сретнам Наде. Како се најдов во сето ова?

Исти души, исти гајлиња. Ова е роман во кој самите треба да го допишете крајот.

Прв роман за младинци од авторот на романите Вештица, Ќерката на математичарот и Папокот на светот.

300 ден

1 на залиха

Количина:
За книгата

“Имаш пчела на носот”

Уште нема коментари за овој производ.