• img-book


ISBN: 0000

Изгубената девојка

Пред осумнаесет години шестмесечната ќерка на Симона Портер, Хелена, е киднапирана.

Симона и нејзиниот сопруг, Мет, едвај успеваат повторно да ги состават парчињата од својот живот, но болката од загубата на нивното дете никогаш не ги напушта. Тогаш се појавува една млада девојка по име Грејс и ѝ кажува на Симона дека има информации за нејзината исчезната ќерка.

Но, која е Грејс? И дали Симона може да и верува? Но, кога и Грејс исчезнува, Симона се вплеткува во очајна потрага по својата ќерка и по девојката што може да има клучни информации за случајот. Таа е само на чекор од вистината, но тој чекор се наоѓа на опасна и болна територија.

Симона ја загуби својата ќерка. Но дали ќе го загуби и животот обидувајќи се да ја најде?

270 ден

Моментално недостапна

За книгата
Детали

ISBN: 0000
Издавач: Топер
Година на издавање: 2017
Број на страници: 296

“Изгубената девојка”

Уште нема коментари за овој производ.