img-book

ISBN: 978KK00265

Игри и тестови

Оваа книга нуди многу игри за развивање на логичкото размислување кај децата, кои ќе ја стават на проба моќта за забележување кај нив и тоа: геометриски слагалки, енигми, логички вежби, задачи за кои треба остроумност, забавна математика, магични квадрати, јазични игри, гатанки, задачи за размислување. Игрите се со различно ниво на сложеност и постои можност за проверка на решението. Играј да размислуваш.. и провери дали твојата логика функционира!

550 ден

Моментално недостапна

За книгата
Детали

ISBN: 978KK00265
Издавач: Топер
Година на издавање: 2009
Број на страници: 128

“Игри и тестови”

Уште нема коментари за овој производ.