• img-book

Игра со именки

Со оваа шарена сликовница во рима, ќе влезете во игривиот свет на именките.

Преку прекрасните слики и зборовите во боја, ќе научите како да ги препознаете и како да ги употребите.

Именките навистина лесно се учат и лесно се помнат!

Со среќа!

180 ден

1 на залиха

Количина:
За книгата

“Игра со именки”

Уште нема коментари за овој производ.