• img-book

ЗДРАВО СКОПЈЕ

Првиот детски интерактивен водич – Здраво Скопје е мала временска машина која ќе ве сврти околу градот и спомените на возрасните. Врзете ги појасите, земете ги шамивчињата – ќе биде забавно, емотивно и носталгично возење низ градот од нашите глави и срца.

690 ден

Моментално недостапна

За книгата

“ЗДРАВО СКОПЈЕ”

Уште нема коментари за овој производ.