• img-book

ЗГРАДАТА НА САНИ И СТЕЛА

Треп-треп! Што сè трепка во ноќта? Уличната светилка, ѕвездите и соновите. Да тргнеме во ноќна авантура со Стела и Сани за да научиме заедно да ги препознаваме звуцитe и предметите, да ги осознаваме просторот и појавите во природата, сето она што нè опкружува надвор и што трепери внатре во нас!

200 ден

Моментално недостапна

За книгата

“ЗГРАДАТА НА САНИ И СТЕЛА”

Уште нема коментари за овој производ.