• img-book

За твојот роденден

Ова е твоjа книга.

Напишана е за тебе

 

Во неа ќе наjдеш

многу приjатели,

сосем мали и многу големи,

волшебни, чудни, убави и смешни.

Тие ти донесоа дарови

и приказни за себе

и за својот свет.

За прекрасен свет,

ќе видиш.

690 ден

1 на залиха

Количина:
За книгата

“За твојот роденден”

Уште нема коментари за овој производ.