• img-book

Затоа што те љубам

Трогателна човечка приказна во која се обединети трите најважни елементи во животот на секој човек: Љубовта на родителите кон децата, што би направиле за некого што го сакаме и неизбежното прашањето за смртта? Волшебна љубовна приказна која ве вовлекува во мистеријата и ве држи во неизвесност се до самиот крај, кој нема така лесно да го заборавите.

240 ден

1 на залиха

Количина:
За книгата

“Затоа што те љубам”

Уште нема коментари за овој производ.