• img-book

Заплеткани

Страсна, духовита приказна за човек кој што знае многу за жените… само не толку колку што тој мисли дека знае. Како што тој ни ја раскажува приказната, Дру дознава дека единственото нешто што никогаш не го посакувал во животот станува она без кое тој не може да живее. Прв дел од серијалот Заплеткани.

350 ден

Моментално недостапна

Клучен збор:
За книгата
Детали

Издавач: Култура
Година на издавање:
Број на страници:

“Заплеткани”

Уште нема коментари за овој производ.