• img-book

Записи

Записи од различни краишта на светот. Ораторски говори, поезија, научни трудови и патопис за селото Матка, врамени во четири поглавја. Записи за далечините, записи за Македонија, записи за едно постоење.

210 ден

4 на залиха

За книгата

“Записи”

Уште нема коментари за овој производ.