• img-book

Замокот на илјада мачки

Сестричката на Лео, Катја, е претворена во маче!

Да, навистина, во маче!

А тоа, ако е за верување, го направила лошата вештерка што живее во Замокот на илјада мачки.

Ова е мисија за мачкарката Рокси, која веднаш тргнува во акција да го истражи мистериозниот замок.

Што ќе открие Рокси?

Какви сè опасности ù се закануваат?

И дали другарите од ТКЦП ќе

стигнат навреме за да ù помогнат?

Еј, на оваа книга ù требаш ТИ!

Добојувај, доцртувај, допишувај и

дополнувај ја твојата авантура додека

читаш. Подготви се за многу возбуда,

акција и смеење.

230 ден

Моментално недостапна

За книгата

“Замокот на илјада мачки”

Уште нема коментари за овој производ.