• img-book

Category:

Заеднички стан

Тифи и Леон делат стан

Тифи и Леон делат кревет

Тифи и Леон никогаш не се сретнале…

На Тифи Мур ù треба евтин стан, и тоа итно. Леон Туми работи ноќе и му требаат пари. Нивните пријатели мислат дека се луди, но тоа е совршено решение: Леон живее во станот со еден кревет додека Тифи работи преку ден, а таа го има станот преостанатото време.

Со опсесивни поранешни партнери, со комплицирани клиенти на работа, со погрешно обвинет брат и, секако, фактот дека сè уште не се сретнале, тие откриваат дека ако сакаш совршен дом, треба да го фрлиш правилникот низ прозорец.

490 ден

1 на залиха

За книгата

“Заеднички стан”

Уште нема коментари за овој производ.