• img-book

Заговор против Дијана

ДАЛИ ПРИНЦЕЗАТА ДИJAНА БЕШЕ УБИЕНА?

Ричард Томлинсон, поранешен “свиркач” од САС/МИ6, имал резервациj за летот броj 111 на “Свис ер” oд Женева до Њујорк. Авионот се запали и се урна и притоа загинаа сите 227 патници.Поранешниот шеф на МИ6 ја отфрла можноста за вмешаност на офицерот-одметник Том Линсон, а потоа се премислува. МИ6 признава дека се служи со “воени средства” за да убиваат луѓе; тие потврдуваат дека Дијана била предмет на нивна обработка. И многу повеќе…

300 ден

Моментално недостапна

За книгата

“Заговор против Дијана”

Уште нема коментари за овој производ.