• img-book

ЗАВЛАДЕЈТЕ СО СВОИТЕ ЕМОЦИИ

Не мора да имате совршен живот за да бидете среќни. Среќата е избор што го правите секој ден.

Сте размислувале ли некогаш за своите мисли? Дали сте посклони кон негативните наместо кон позитивните?

Првиот чекор кон промената е да разберете како функционираат негативните мисли и емоции. Една негативна критика може да фрли во сенка стотици позитивни. Затоа, мора да научите да ги преобразувате лошите емоции и да ги претворате во позитивни. Среќниот живот е возможен ако ги следите практичните чекори што ни ги нуди Морис.

Продадена во 100.000 примероци, оваа книга содржи докажана програма што ќе ве научи на 31 практичен чекор за совладување на негативните емоции. Ќе ви покаже како емоциите да работат за вас и ќе ви помогне да ја научите формулата за преобразба на мислите.

Тибо Морис бил интроверт и неговата повлеченост не му овозможувала да ги постигне целите што ги посакувал. Кога одлучил да си го подобри животот, сè се променило. Ова е неговата приказна за тоа како ја пронашол среќата. Може да биде и патоказ кон вашата.

„Корисен, оптимистички и добро организиран водич за справување со емоциите што ќе ви помогне да станете цврсти и непокорни.“

Киркус ривју

380 ден

1 на залиха

Количина:
За книгата

“ЗАВЛАДЕЈТЕ СО СВОИТЕ ЕМОЦИИ”

Уште нема коментари за овој производ.