• img-book

Жирафата Жижи

Другарчиња, сте чуле ли за новата жителка на волшебната шума? Не? Значи не знаете за хаосот што го направи таа… Дури и во сликовницава! Многу е мала, а многу е немирна, трча наоколу и се губи. Ќе ни помогнете ли да ја најдеме? Да? Јееј!

200 ден

2 на залиха

Количина:
За книгата

“Жирафата Жижи”

Уште нема коментари за овој производ.