img-book

ISBN: 978-608-230-642-1

ЖИВОТОТ Е ЛЕСЕН, НЕ ГРИЖИ СЕ

Во продолжението на бестселерот Среќните луѓе читаат и пијат кафе Дијан се соочува со нови предизвици за кои се чини дека не е подготвена. Вратена од Ирска, решена да стави точка на својот бурен однос со мрачниот ирски фотограф Едвард, таа почнува да си го гради животот во Париз посветената работа во својата кафе-книжарница и на новата љубовна врска. Сè додека повторно не го сретне Едвард…

320 ден

1 на залиха

За книгата

“ЖИВОТОТ Е ЛЕСЕН, НЕ ГРИЖИ СЕ”

Уште нема коментари за овој производ.