• img-book

Category:

Жени, храна и хормони

Четиринеделен план за постигнување хормонален баланс, да изгубите тежина и за да се почуствувате повторно свои. Повеќето диететски програми се создадени од мажи за мажи, но телото на жените не функционира на ист начин. Овие популарни програми, всушност можат дури и да им го отежнат слабеењето на жените, бидејќи можат да направат хаос на сложениот и нежен хормонален систем на жената. Д-р Сара Готфрид ја има поминато својата кариера демистифицирајќи ги хормоните и помагајќи им на пациентите да го подобрат своето здравје со помош на персонализирани медицински третмани. Во своето дело Жени, храна и хормони, д-р Готфрид претставува револуционерен нов план со чија помош на жените им се дава можност да ги избалансираат нивните хормони и да го изгубат вишокот килограми за да почнат да се чувствуваат подобро.

420 ден

1 на залиха

Количина:
За книгата

“Жени, храна и хормони”

Уште нема коментари за овој производ.