• img-book

Жабата и глушецот

Радосен, потрчал глушецот да најде конец. Барал, барал, па нашол и се вратил брзо кај жабата. Го врзала таа за ногата, па тргнале да ја препливаат реката. Но, кутриот глушец, не знаел што му спрема жабата!

168 ден

1 на залиха

Количина:
За книгата

“Жабата и глушецот”

Уште нема коментари за овој производ.